Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Kis Könyves Éj 2014

2014. ápr. 25. - 16:00

Független könyvesboltok


Országszerte, több helyszínen


kis könyves éj
2012 tavaszán ültek le először az első Kis Könyvesek, hogy kitalálják, hogyan is valósíthatnák meg első Kis Könyves Éjüket.

Az asztalnál ekkor még csak három könyvesbolt képviselői ültek: az ötletgazda, Rácz Katinka a Gondolat Könyvesházból, Pecák Judit a Massolit Books & Caféból és a Két Egér Könyvesbolt akkori munkatársai, Mészáros János, Szekeres Nikoletta és Vörös Júlia.

Amit biztosan tudtak, hogy egy vidám, friss esti programot szeretnének, köreikbe hívva minél több kicsi, független könyvesboltot.

A cél akkor is és most is az, hogy felhívják a városlakók és a látogatók figyelmét a kis könyvesboltok előnyeire, sokféleségére, hogy felélénkítsék a könyvesboltba járás divatját, ráhangolódva a tudatos vásárlók igényeire.

Az olvasóközönséggel való ünnepi találkozás lehetőségének megteremtésén túl a könyvesboltok együttműködési hagyományait is fel kívánták frissíteni a Kis Könyves Éjjel. Sikerült is: 2014-ben is lesz Kis Könyves Éj.

Az idei szervezők: Massolit Books & Café, Két Egér Könyvesbolt.

Idén még több bolt, társuló kulturális szervezet és támogató összefogásából szerveződik az Éj, így a program is még tarkább lesz, rengeteg új helyszínnel.

A csatlakozó könyvesboltok listája és a részletes program ITT olvasható.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .