Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Koncertek a Zöld Pardon megmentéséért

2011. Sze. 18. - 17:00

1117 Budapest


Műegyetem rakpart, Műegyetem rakpart


Quimby

  • MIÉRT?

Mert a Zöld Pardon bezárása még nem eldöntött kérdés. Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk ezt a helyet!
Tiltakozzunk együtt a Zöld Pardon megszüntetése ellen!
Arra kérünk benneteket, hogy ZÖLD színű ruhában gyertek a demonstrációra, ezzel is kifejezve szimpátiátokat a ZP iránt! Mutassuk meg együtt a ZÖLD szín erejét!

  • HOGYAN NYIÍLVÁNÍTHATOM KI VÉLEMÉNYEM?

A támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért békés formában, pártpolitizálástól mentesen szeretné a világ tudtára adni, hogy Budapest és a XI. kerület is szürkébb és unalmasabb lenne, ha nem lenne ZP. Arra kérünk minden leendő demonstrálót, hogy békésen, a társadalmi normák szerint nyilvánítsa ki véleményét a témában.

  • FONTOS!

A demonstráción a hatályos szabályozás értelmében semmiféle kereskedelmi tevékenység nem folyhat, ezért mindenki hozzon magával kellő mennyiségű alkoholmentes frissítőt.
Ne feledjétek, hogy csakúgy, ahogy Budapest teljes területén, a XI. kerületben is TILOS alkoholt fogyasztani közterületen!
És még valami nagyon fontos: vigyázzatok a környezetre, ne szemeteljetek a demonstráció helyszínén!

  • HELYSZÍN ÉS MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

A demonstráció helyszíne a Műegyetem rakpart, a ZP alsó bejáratától 200 méterre. Arra kérünk benneteket, hogy a Petőfi híd irányából érkezzetek, és lehetőleg használjátok a tömegközlekedési eszközöket!

  • SZÍNPADI PROGRAM: (A támogató zenekarok listája folyamatosan bővül!)

Magna Cum Laude, Quimby, Csík zenekar, Kiscsillag, Vad Fruttik, Subscribe, Bikini, 30Y, Pál Utcai Fiúk, Ganxsta Zolee és a Kartel, Irie Maffia Sound System

  • További információ az eseményről és pártfogói fotó készítés ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .