Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Libri kiadó kettős könyvbemutató (Cosmopolis, Testvérlövészek)

2012. jún. 28. - 18:00

1056 Budapest


Országos Idegennyelvű Könyvtár, Molnár utca 11.


Don DeLillo Cosmopolis és Patrick deWitt Testvérlövészek című regényének bemutatója a Libri Kiadó és az OIK szervezésében.

    Cosmopolis

  • Don DeLillo (1936, New York City) kortárs amerikai regényíró, a modern városi lét, az amerikai kultúra krónikása. A posztmodern irodalmi irányzat egyik központi alakjának tekintik. Legismertebb regényei: White Noise (1985), Libra (1988), Underworld (1997), The Body Artist (2001), Cosmopolis (2003) és Falling Man (2007). Cosmopolis c. regényéből David Cronenberg rendezett filmet.
  • Patrick deWitt (1975, Vancouver Island) kanadai író. Pályáját forgatókönyvíróként kezdte, első könyve, az Ablutions 2009-ben jelent meg. The Sisters Brothers c. regénye három rangos irodalmi díjat is kapott: a Rogers Writers’ Trust Fiction Prize és a Stephen Leacock Medal for Humour mellett elnyerte a 2011-es Főkormányzói díjat (Governor General’s Literary Award). Májusban Budapestre látogatott a magyarul most megjelent Testvérlövészek bemutatójára.

Testvérlövészek


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .