Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Magyar Népmesék Maraton

2012. feb. 19. - 09:30

Kecskemét


Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Kossuth tér 4.


Magyar népmesékMagyar Népmesék Maraton – 100 magyar népmese 3 nap 2 éjjel.
Mesés programok az Otthon moziban, a 100. magyar népmese megjelenésének alkalmából.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon három egész napon át tartó, minden korosztály számára izgalmas programmal ünnepli a 100. magyar népmese, a Rest legényről megjelenését február 17-19-én. A szervezők nem voltak restek, így aztán a Magyar Örökség-díjas Kecskemétfilm Kft. (Kecskeméti Rajzfilmstúdió) száz népmeséje mellé tengernyi vidám kísérőprogram társul: Csörömpölők koncert, mesél és zenél Szilágyi Áron, szájdobol Mc Döme, Szabó Balázs és Hegedűs Zoltán muzsikál, lesz néptánc és népzene, minden, mi szem-szájnak ingere. Úgy, mint a mesében…
A rendezvény ideje alatt lehetőséget biztosítanak a mozigépház látogatására, logikai-, ügyességi- és fajátékok kipróbálására, valamint Sebők Kata képzőművész vezetésével meseképregényt készíthetnek a kreatív vendégek. Szombaton családi bábszínházba várnak mindenkit a Családi bábszínházba, ahol az Ilók és Mihók és más bolondos magyar meséket tekinthetik meg az érdeklődők.

  • A részletes program ITT található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .