Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Mental City – Város a fejedben

2010. nov. 30. - 20:00

VII., Budapest


Demo Galéria, Akácfa u. 51.


Mental City
Az Akácfa utcában 2010 októberében új galéria nyílt. A budapesti művészeti palettán új színfoltként megjelenő non-profit Demo Galériának a Fogasház kulturális befogadótér ad otthont. A Demo Galéria Mental City címet viselő legújabb kiállítása a városi élet/tér struktúráinak értelmezésével foglalkozik. A tárlat az urbánus közeg által inspirált munkákat mutat be; olyan fiatal, kortárs művészek alkotásaival ismerkedhetünk meg, akikről minden bizonnyal fogunk még hallani. A városi szövet személyes élmények alapján történő feldolgozása többféle módon jut kifejezésre a változatos műfajokban alkotó művészek munkáiban. A munkák progresszív hangzó- és látványvilágával környezetünk eddig megtapasztalhatatlan rétegeit élhetjük át a Demo Galéria második őszi tárlatán. A kognitív várostapasztalás képzőművészeti megközelítésből tárul elénk.

Érdemes ellátogatni a kiállításra, hogy megismerjük, hogyan gondolkoznak kortárs művészeink a városról, milyen város él a fejükben, hogyan dolgozzák fel élményeiket animációs filmben, elektronikus zenében, fotográfiában vagy helyspecifikus interaktív installációban.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .