Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

METAMORFÓZIS – a CERative group kiállításmegnyitója

2011. feb. 15. - 18:00

1054 Budapest


FISE Galéria, Kálmán Imre utca 16.


Metamorfózis

Fiatal, diplomás iparművészek azonos érdeklődése és hite formálta egybe a CERative group csapatát. Pontosabban négy kerámia- és porcelántervező művészt, akik 2010-ben diplomáztak a Moholy- Nagy Művészeti Egyetemen, és lettek tagjai a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesületének. Használati kerámia tárgyak tervezése és készítése mellett az autonóm kerámia és porcelánszobrok bemutatásával vesznek részt a hazai művészeti köztudatban.
Olyan kerámia, beton, és porcelán szobrokat állítanak ki feburár 15-én nyíló kiállításukon, melyeket egyaránt jellemez az átalakulás, a METAMORFÓZIS. Objektjeik személyes történeteket mesélnek el, melyekben „átalakult formák” kelnek életre, s adnak új jelentéstartalmakat. Az egyik sorozatot a tűz formálja, a másikat a folytonos „idő-mozgás”, a harmadikat a „helyzetlenyomatok”, a negyedik sorozatot pedig az „űr-tartalom”. Emlékképeket formálnak karakteres mondanivalóval, melyek különbözőek, mégis hasonlóan különös atmoszférában vannak jelen. (Fülöp Diána)

  • 2011. 2. 15.2011. 3. 5.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .