Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

MOME FAIR x Design Week 2017

2017. okt. 14. - 09:00

Budapest


MOME Z, Bertalan Lajos u. 2/z


A MOME design vásárán először találkozhatnak a design kedvelői a MOME – Moholy-Nagy Művészeti Egyetem jelenlegi és alumni tervezőinek új- és újraalkotott termékeivel, innovatív brandjeivel. Több mint 30 tervező debütál a rendezvényen október 14-én.

A vásáron kiállító tervezők többsége aktív hallgató, aki tanulmányai mellett már önálló márkával jelentkezik. A MOME FAIR-en a nagyközönség is megismerheti, sőt meg is vásárolhatja az új design-generáció alkotásait.

A MOME design vásár szereplőinek különlegessége, hogy friss- és formabontó ötletekkel kísérleteznek a divat, kerámia, ékszer- és formatervezés területén. Munkáikat a kortárs design-szemlélet jellemzi, amely egyesíti az erős szakmai hátteret, a precizitást, és a magas technológiát a manufakturális gyártás gondosságával. Funkcionális termékeik egyedi anyaghasználatukkal és nagyszerűségükkel épülnek be a mindennapi életünkbe.

Tervezők:
Bárány Anna, Berecz Vanda, Cser Boglárka Johanna, Csonka Richárd Tamás, Diós Gabriella, Enyingi Kata, Fazekas Fanny, Grábits Ágota, Horváth Henrietta, Ilyés Juli, Kecskés Krisztina, Kovács Réka, Mezei Enikő, Murczin Evelin, Veronika Róza, Néder Janka, Nosek Mimma, Rácz Rebeka, Simon Judit, Simon Zoltán, Szászvárosi Noémi, Székely Sára, Szekeres Ákos, Sziládi Noémi, Szilágyi Sápi, Szőke Barbara, Szujó Alexandra – Muszka Máté Gergő, Vincze Borbála, Molnár Lili Zsuzsanna

09.00-18.00 Kisszántó ft. MOME FAIR

09.00-18.00 Müskinn WORKSHOP a MOME FAIR-en!

A Facebook-esemény ide kattintva érhető el.