Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Mozizz a gyermekekért!

2015. dec. 7. - 20:00

4025 Debrecen


Apolló mozi, Miklós utca 1.


mozizz

A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar és a Természettudományi és Technológiai Kar Hallgatói Önkormányzatai és az Apolló Mozi bemutatja jótékonysági mozi estjét, amely rendezvény teljes bevételét a Remény A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára ajánlja fel!

Az est célja, hogy a fárasztó vizsgaidőszak és számonkérések előtt felhőtlenül kikapcsolódjanak a hallgatók úgy, hogy közben egy nemes ügyet szolgálva a belépő megvásárlásával támogatják a beteg gyermekeket.

A kezdeményezésnek az utóbb években is nagy sikere volt a hallgatóság körében, ugyanis több százezer forintot sikerült összegyűjteni, ami igazán jó helyre került!

Idén kétféle támogatói jegyet lehet vásárolni:

20 órától a belépőjegy 890 HUF
Adomány jegy: 500 HUF /ez nem jogosít belépésre/

Jegyeket elővételben a DEHÖK Irodában lehet megvásárolni az előadás napjáig, az alábbi címen:
4032 Debrecen, Egyetem Tér 1.
Kossuth Lajos II. Kollégium alagsor 2A06 iroda

A következő filmeket vetítik:
Mentőexpedíció 3D, Kötéltánc, Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni, Mission Impossible- Titkos nemzet, 007 Spectre- A fantom visszatér, Libabőr, Az útvesztő 2: Tűzpróba, Antman

JÁTÉK:
Oszd meg az eseményt a Facebookon, írj kommentet az eseményhez, hogy melyik filmet várod a legjobban, és máris esélyes vagy egy Campus Fesztivál bérletre. A játék nyertese, csak a jegye bemutatásával veheti át a nyereményét.

Facebook-esemény

Forrás: Facebook