Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Műút-hetek

2012. Már. 11. - 10:00

Miskolc


Miskolci Galéria, Rákóczi u. 2.


A Miskolci Galéria programjai

A Miskolci Galéria és a Szépmesterségek Alapítvány majd’ húszéves kapcsolata adta az ötletet és a lehetőséget arra, hogy 2012 tavaszi hónapjaiban az Alapítvány által kiadott Műút folyóirat és köre vendégeskedjen a Galéria termeiben.
A főleg erőteljes szépirodalmi, kritikai profillal bíró folyóiratot az egyik legszebb irodalmi lapként tartja számon a szakmai közvélemény. Ennek egyik oka, hogy a szépművészetek sem állnak távol a szerkesztőség és a kiadó szívétől. A három hónap alatt számos kiállítással, filmvetítéssel, felolvasással és más színes programokkal előrukkoló Műút újra tanújelét adja frissességének és sokoldalúságának, hogy nem véletlenül emelkedett pár év alatt az ismeretlenségből az ország egyik vezető művészeti műhelyévé.
A Műút szerkesztőségi műhelye, szerzői, barátai szeretettel várják a művészetbarátokat arra a kiállítás- és rendezvénysorozatra, melyet a folyóirat ötödik születésnapja alkalmából szerveznek.
Tíz kortárs képzőművészeti kiállítás, felolvasóestek, szimpozion, koncertek, színházi vetítések és beszélgetések, diákköltők találkozója, születésnapi levelek a Költészet Napján, kortárs írók arc- és írásképei szerepelnek a monstre sorozatban, amely június 9-én a miskolci Tudásgyár-projekt záróbulijával ér véget.

  • A részletes program ITT olvasható!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .