Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Negyed6Negyed7 Fesztivál – Tavasz (megnyitó)

2012. ápr. 6. - 19:00

Budapest


Városszerte, több helyszínen


Anselmo Crew
A Marom Klub Egyesület és a kapcsolódó helyszínek szervezői a téli Negyed6Negyed7 Fesztivál után idén tavasszal is közösségi és kulturális programokkal töltik meg a zsidónegyedet. Pészach apropóján április 6. és 14. között kiállítások, városi séták, zenei programok és beszélgetések várják az érdeklődőket.
A tavaszi Negyed6Negyed7 Fesztivál fókuszában a közösségteremtő helyek és a térteremtő közösségek állnak. A szervezők hite és üzenete, hogy alulról szerveződő módon, civilek bevonásával is lehetséges közösen alakítani a negyed történetét és arculatát. A téma aktualitását adja, hogy az elmúlt években sorra zártak be, alakultak át vagy kényszerültek költözésre olyan várostörténeti szempontból is meghatározó közösségi színterek, mint a Tűzraktér, a Kultiplex, az Akvárium Klub, a Trafó és a sor még hosszan folytatható lenne. A szervezők célja azonban nem a kesergés és még csak nem is a régi szép emlékek felidézése, hanem olyan közösségi aktivitások bemutatása és ösztönzése, melyek segítségével mi, városlakók nem csupán elszenvedői, de aktív alakítói is lehetünk a bennünket körülvevő társadalmi és kulturális környezetnek.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .