Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Önkéntesség Arcai Filmfesztivál

2011. Sze. 28. - 10:00

Budapest


DocuArt, Ráday u. 18.


Önkéntesség Arcai FilmfesztiválAz Önkéntesség Arcai Filmfesztivál a Palantír Film Alapítvány rendezvénye. Az Önkéntesség Európai Éve 2011 kapcsán rendezett filmfesztivál olyan mozgóképes alkotásokat kíván bemutatni, amik a köznapi ember számára kevéssé látható, az önkéntesség bármely területén zajló önkéntes tevékenységeket kívánják láthatóvá tenni és a filmkészítés igényével készültek.
A versenybe került filmek közül a legjobbnak ítélt alkotásokat szakmai és közönségdíjakkal jutalmazzák. A zsűri elnöke Vészi János filmrendező, producer.
A versenyfilmek vetítése három napon keresztül zajlik a fesztivál helyszínén, a DocuArt Filmművészeti Központban.
A filmfesztiválon az önkéntesség és a mozgókép meglévő és lehetséges kapcsolatát feszegetik filmekben és az önkéntesség területén tapasztalatot szerzett szervezetek közreműködésével rendezett szakmai programokon egyaránt!
Az önkéntesség minden területéről (legyen az kultúra, sport, oktatás, egészségügy) várnak filmeket, amik amatőr vagy profi szinten, de a filmkészítés igényességével rögzítik az önkéntesség szellemisége és a cselekvés szándéka ihlette pillanatokat!

  • 2011. szeptember 28-30.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .