Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Opus Magnum. Korlátozás. Territórium. Meghatározás. – Natalia LL, a wroclawi lengyel konceptuális művészet nagyasszonyának életmű kiállítása

2012. feb. 19. - 18:00

1065 Budapest


Ernst Múzeum, Nagymező utca 8.


Koponya
Natalia LL-nek, aki kétségkívül az egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb lengyel művész, ez az első olyan átfogó kiállítása, ahol a korai és az utóbbi évek alkotásait is bemutatják. Közel félszáz mű, köztük nagyméretű munkák, installációk, filmek foglalják össze eddigi életművét.
Natalia LL szerint a művészet, amit csak szerelemből lehet csinálni, a legfontosabb érték az életünkben. Kiállítása a létezés magán-, közösségi és földrajzi határainak problémáit érinti, aminek része az intimitás tere is. Natalia LL számára a művészet az egyetlen olyan tevékenység, ami szembeszállhat a (le)pusztulással és a hétköznapok depressziójával, a már-már elviselhetetlennek tűnő félelmekkel. A művészet a remény arra, hogy az életnek van értelme. Hogy a létezésnek van értelme.

  • Nyitva: 2012. március 18-ig.
  • Részletes információk ITT olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .