Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Óriás – tíz éves koncert

2016. máj. 7. - 20:00

Budapest


Akvárium Klub Official, Erzsébet tér


orias

Különleges koncerttel és számos meglepetésvendéggel ünnepli 10. születésnapját a budapesti Óriás.

A zenekar a Jön. című debüt-lemez első klipes dalával, a Fát döntenivel mutatta meg: vannak újabb dimenziói a hazai alternatív rocknak. Az odalépős gitárzenében utazó Óriás azóta az egyik legjobb klubzenekarrá nőtte ki magát; 10 klippel, 3 nagylemezzel, 3 EP-vel, valamint rengeteg klub- és fesztiválkoncerttel írta be magát a magyar underground történetébe.

A hol trió, hol kvartett felállású banda mindig is a saját szájíze szerint ment előre. „Ha volt általános cél, akkor az az volt, hogy folyamatosan feszegessük a határainkat, és érezzük jól magunkat. Visszagondolva az első 10 évre, ez eddig 2 pipa” – mondta el Egyedi Péter gitáros-énekes. A remek lemezek mellé az Óriásban mindig volt egy jó adag plusz ötlet is, gondoljunk csak különleges videó klipjeikre, nagy sikerű közösségi finanszírozási programjukra (Csomagolj Óriást!), az igen hangulatos stúdió-koncertjükre (Live @ SSR) vagy a mindig plusz egy csavart tartalmazó feldolgozásaikra.

Az idén 10 éves zenekar május 7-én rendkívüli koncerttel ünnepli a kerek évfordulót: egy kronologikusan felépített program során érinti a pályafutása összes fontos dalát. Az est során mindenki színpadra lép, aki valaha játszott a zenekarban, ráadásul a színpadon jó pár meglepetésvendég is megfordul majd. „Elindulunk 2006-ból, hogy a végére megérkezzünk a mába és közben minden fontos időszakot érintünk. Egy élő best of programra számíthat a közönség, sok meglepetéssel” – mondta el Egyedi.

A szülinapos Óriás vendége a kiváló Néhai Bárány, valamint az itt bemutatkozó Oltárifiúk lesz.

Esemény a Facebookon

Jegyek