Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Peter Fabbro – Kapcsolatok

2013. feb. 28. - 19:00

Budapest


Lokál Kávézó, Dob utca. 18.Kapcsolatok – ezzel a címmel összegzi szuggesztív sorozatát Peter Fabbro grafikus, tipográfus és pár éve festőként bemutatkozó képalkotó.

Ezek a kapcsolatok igazán sokrétűek, vibrálók: élettel telítődött pillanatok mintázatait villantják fel. A tiszta, szorosan egymásra hordott színek dinamikus táncából erőteljes kontúrok formálnak alakokat. Valakiket és bárkiket, akikkel kapcsolatba kerülhetünk, akiket szerethetünk, elfelejthetünk vagy megismerhetünk.

Kapcsolatokat ismerősökkel-ismeretlenekkel, emlékekkel, éppen hallott vagy idegesítően dúdolt dallamokkal. Megjelennek a város, Budapest jellegzetes momentumai, mint a tömegközlekedés (Tömeg a buszon, A villamoson utazó ember engem néz), járókelők (A csajon Louboutin cipő van, A lány hátranéz). Erős érzelmek (Pofon a parkban, Csók, Düh) és hangulatok a mindennapokból, filmekből és saját életéből.

Mindannyian kapcsolatok hálózatában élünk, melyek között lavírozunk, vagy éppen részesei vagyunk. Ezekben a kapcsolatokban átélünk, megosztunk, hatást fejtünk ki vagy elszenvedünk; találkozunk emberekkel, akik valamilyen módon reakcióra késztetnek és élményekkel, melyeket szavakba, képekbe, dallamokba formálunk.

Ennek a szerteágazó jelenségnek dedikálva nyújtja át érzékletes műveinek csokrát Peter Fabbro a február 28-án nyitó kiállításán.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .