Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

PIM az A38 hajón: Deck//Vöröskéry Dóra, Németh Gábor, GranCanada

2019. Sze. 10. - 20:00

Budapest


A38, Petőfi híd budai hídfő


Újabb fiatal tehetségek mutatkoznak be a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó zenei-irodalmi crossover sorozatában. A Deck-szériában elsőkötetes szerzőké a főszerep, akik egy feltörekvő zenekar kíséretében állnak színpadra – szeptember 10-én Vöröskéry Dóra, Németh Gábor Dávid és a GranCanada lesznek a vendégeink. Mit érdemes tudni róluk?

Vöröskéry Dóra Békéscsabán született, Szegeden tanul szociális munka szakon, a Röpképtelen madarak az első kötete. Szereti a csokoládét, a szörnyfilmeket és a békákat.

Németh Gábor Dávid budapesti költő, szerkesztő, a prae.hu művészeti portál Külföldön Sikeres Magyar Művészek projektjének vezetője. Első kötete Banán és kutya címmel jelent meg 2017-ben.

Velük és utánuk a 2018 őszén alakult, nyolctagú GranCanada lép fel. Az R&B, soul és hiphop horizontján alkotó zenekar első dobásával, a tavasszal megjelent My Favourite Part című kislemezével felrakta magát a térképre. Az amerikai tengerparti pálmafa esztétikára és a fülledt életigenlésre alapozott zenéjükkel garantáltan visszarepítenek minket a nyárba.

Az esemény szerkesztői a SoundCam Productions és Szente Anita, a PIM munkatársa.

A Facebook-esemény itt érhető el.