Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Presidance Company – Hungarythm

2011. Júl. 23. - 20:00

Miskolc


Diósgyőri vár, Vár u. 24.


Hungarythm

A Presidence Company Táncszínház előadása.
Magyarországon eddig egyedülálló művészeti színvonal, lenyűgöző látványvilág és nemzetközi hírnév. Ezt a három célt tűzte ki maga elé a 2008 nyarán alakult Presidance társulat.
Az együttes célja, hogy a páratlan magyar kultúrkincset újszerűen felhasználva olyan XXI. századi produkciót hozzon létre, amely minősége és különlegessége révén az egész világon felkelti az érdeklődést Magyarország iránt, és képes egy új, pozitív országimázs kialakítására.
A Presidance kreatív „agya”, és művészeti koncepciójának megalkotója, Vári Bertalan, Harangozó-díjas táncos nem csak saját, eddigi tapasztalatait foglalja össze a most készülő előadásban, de az utóbbi évben a világ vezető tánctársulatainak előadásait inspirációként használva egy Magyarországon eddig ismeretlen, és még a külföldi sztárfellépők – Cirque de Soleil, Michael Flatley – tükrében is egyedülálló produkciót és látványvilágot hozott létre.
A Hungarythm kétszer ötvenperces produkciója a tánc, a zene és a cirkusz elemeit felhasználva invitálja nézőit egy felejthetetlen utazásra, amelyben felvillannak történelmünk fontos állomásai, bepillantást nyerünk az emberek érzés- és érzelemvilágába: hol könnyek között, hol ámulatba esve, hol pedig nagyokat nevetve ismerünk önmagunkra és látjuk meg saját sorsunkat.

  • Esőnap: július 24.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .