Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Prizma lapszámbemutató és skandináv est

2011. Sze. 27. - 19:00

Budapest


Odeon Lloyd mozi, Hollán Ernő u. 7.


Prizma 6

  • 19:00. JAK vs. Prizma

Költők performansza a gyöngyvászon előtt! – Borsik Miklós, Nemes Z. Márió és Tolvaj Zoltán kortárs skandináv rövidfilmekre írt szövegeinek felolvasása, kisfilmvetítéssel, borral, pogácsával kísérve.

  • 20:30. A Kiságyúk vetítése

Tomas Villum Jensen Kiságyúk című filmje a “film a filmben” toposz skandináv változata; főszereplői karikatúraszerűen elnagyolt figurák, akik különböző okokból kifolyólag filmrendezésre vetemednek, és mindenféle vígjátéki körülményekből következően együtt kénytelenek dolgozni. Claus, a lánglelkű művész és Tonny, a dührohamokkal küzdő jómunkásember eltérő lelkesedéssel vágnak bele a közös munkába, és inkább a véletlen, mint a szakértelem segíti át őket a filmkészítés folyamatain; a végeredmény pedig oly mélyen marad az elvárható színvonal alatt, hogy sikert arat a mindenkori fesztiválközönségnél.

  • Belépő: a teljes programra 1000 forint, csak a lapszámbemutatóra 500 forint, csak a filmre 950 forint (nyugdíjas/diák: 650 forint).
  • A Prizma lapszámai az est folyamán kedvezményes, 400 forintos áron kaphatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .