Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Prog’s not dead – KASSANDRA + Polytrip közös lemezmutogató

2020. feb. 7. - 20:00

Budapest


Akvárium Klub, Erzsébet tér


Az új KASSANDRA album az Akvárium színpadán debütál, a megújult felállású csapattal együtt – lehet fülelni, szemezni vele, ízlelni és simogatni is, utóbbit szigorúan a koncert után! Az igazi partner-in-crime az este a Polytrip, akik szintén hoznak pár új dalt magukkal.

A KASSANDRA ismertetőjegyei a bizarr dalszövegek, a gyors váltások, a szokatlan ütemek – egy kis bólogatós metál, némi poszt-rock elszállás fülbemászó pop-refrénekkel. A zenekar Nagy István (ex-Esti Kornél, Péterfy Bori & Love Band, Erik Sumo Band) – énekes, gitáros, zongorista – ösztönös, de kimunkált vízióit önti formában lemezen és élőben. Az elmúlt két évben számos fesztiválon – Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Fekete Zaj, Double Rise – megfordultak, 2020 februárjában végre megjelenik első nagylemezük.

A Polytripet 2017-ben hívta életre három zenéhez kötődő fiatal. Zenéjükben mind a 90-es évek grunge, rock, funk, pop és metál jegyei, mind a modernebb stílusok ötvöződnek, melynek során a klasszikus alapokat a lehető legváltozatosabb módon kombinálják váratlan, komplex, meglepetésszerű hatásokkal.

További információ és jegyvásárlás az Akvárium Klub honlapján érhető el.