Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Pszicho-Kávéház: Legyőzött félelmeink

2017. jún. 8. - 18:00

Debrecen


Nagyerdei Víztorony, Pallagi út 7.


Megalakult a Mindset Pszichológia országos pszichológiai szaklap debreceni csapata, a Mindset Debrecen. A szervezet első projektje a Pszicho-Kávéház programsorozat, melynek június 8-án 18 órától tartják a nyitórendezvényét Legyőzött félelmeink – az önismeret feloldozó hatalma címmel a Nagyerdei Víztorony H2O Galériájában. Izgalmas előadások, intenzív és konstruktív beszélgetések, valamint barátságos kávéházi hangulat várja az érdeklődőket.

 A Mindset Debrecen Pszicho-Kávéháza júniustól kezdve kéthavonta rendszeresen nyitja meg kapuit azzal a céllal, hogy egy alternatív pszichológiai kultúra jöhessen létre a városban, illetve hogy a rendezvényeken az érdeklődők kötetlen keretek között kerülhessenek közelebb a pszichológiához. A programsorozatot szervező között pszichológus, pszichológia és kommunikáció szakos hallgató, valamint tanár is van. A szervezet alapelve a szakmaiság és közérthetőség, valamint a közösség erejébe vetett hit.

Az Pszicho-Kávéház minden alkalommal egy hagyományos előadással kezdődik, majd egy interaktív kerekasztal-beszélgetéssel folytatódik. A sorozat minden előadását egy pszichológus vagy az adott téma pszichológiai vonatkozásaiban jártas szakembere tartja, akivel az esemény második felében egy állandó, különböző tudományterületeket képviselő négy fős szakmai társaság beszélget. A beszélgetés végén lehetősége nyílik az érdeklődőknek arra, hogy az előadás és a szakmai diskurzus során felmerült kérdéseiket feltegyék. A Pszicho-Kávéház kerekasztaljának állandó tagja dr. Csörsz Ilona klinikai szakpszichológus, dr. Holló Gábor biológus, dr. Oláh Szabolcs irodalmár és kommunikációs szakember, illetve dr. Szemán-Nagy Anita klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Az első rendezvényen Kozma-Vízkeleti Dániel szakpszichológus és a kerekasztal állandó tagjai adnak saját önismereti munkájukba bepillantást, s próbálják e témák mentén közelebb hozni a pszichológiát az érdeklődők számára.

Belépőjegyek ide kattintva vásárolhatók online.

Az esemény ide kattintva érhető el a Facebookon.