Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Pszinapszis 2011

2011. ápr. 15. - 16:30

1131 Budapest


Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, József Attila tér 4.


PszinapszisA Pszinapszis igen nagy múltat tudhat maga mögött, idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre 2011. április 15-17. között. A rendezvény eleinte csupán 100 főt vonzó egyetemi előadássorozatnak indult, de mára már jócskán kinőtte ezt a szerepet és mintegy 3-4000 látogatója van, akik nemcsak szakmabeliek, hanem érdeklődő laikusok is.
Az előadások, műhelyek ez alkalommal a Határok nélkül cím köré épülnek. Foglalkozunk az én határaival és azok veszélyeztetésével, a határok csoportban történő feloldódásával. Ugyancsak szerepet kap a pszichológia és határtudományainak kapcsolata, a tudományok közti határvonalak lebontásának lehetősége. Az előadások között megjelennek a csoportközi határok, és az azokat mozgató dinamika. Szó lesz az egészség és a betegség közötti határvonalról, illetve annak mesterkéltségéről. Célunk az „ország határainak megnyitása” is, azaz rendezvényünk nemzetközi szekcióját, angol nyelvű programját is erősítjük idén.
A szakmai program keretében közel 40 előadás során hallgathatók a szakma legkiválóbb képviselői, s mintegy 50 műhelyfoglalkozás közül lehet választani.
A részletes program ITT olvasható.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .