Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Ruhában, ruhátlanul – Irodalom és zene négy nővel

2011. Már. 24. - 20:00

Budapest


Kék Ló Fashion Pub, Kazinczy utca 11.


Kék LóA nők:

  • Herold Ágnes 1970-ben született Budapesten, ahol életének nagy részét leélte. Itteni élményeiből született első kötete, a Fényudvar, amely 1996-ban jelent meg.Tizenöt év hallgatás után idén tervez újra nyilvánosság elé lépni egy erotikus regénnyel, amelyből most feltár előttetek egy-két forró helyzetet…
  • Tóth Evelin énekesnő három saját lemezt jegyez már (Csókoljon meg – Hamid Drake-kel, A Fekete Macska – Karafiáth Orsolyával, Emraced – Erikk McKenzie-vel), az Ektar énekesnője, performance-ok, koncertek állandó vendége. Ezen az estén egyszerre aláfest és kitárul, kísér és énekel.
  • Kulcsi Kovács Rita költő és publicista, 2010 óta publikálja verseit a Műút című művészeti folyóiratban. Színház-, könyv-, és kiállítás kritikát 2008 óta ír a prae.hu általános művészeti portálra. „Minden egyes ruhadarab eszköz. Az asszociációk széles skáláját indítja el. A gallérból felsejlik egy ismerős mozdulat, a ballonkabátból egy le nem terített sátor, a harisnyából a hiányzó érintés.” – írja az estre készülve, ahol a versein keresztül ismerhetjük meg őt.
  • Karafiáth Orsolya költő, író és publicista, három verseskötet (Lotte Lenya Titkos éneke, Café X, Cigánykártya), egy regény (Maffia-klub), és két dráma (Hét kicsi díva, A Macskadémon) írója. Most verseket olvas fel, melyben a test a főszereplő, rezdüléseivel, szerelmeivel és elhagyatottságával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .