Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Skating in 400 – Hatala Péter kiállítása

2010. okt. 26. - 19:00

1075 Budapest


Négyszáz Klub, Kazinczy u. 52/b.


2010. 10. 26.2010. 11. 30.

A fiatal pécsi művész a fotórealizmus irányzatát követve ezúttal olyan képeit mutatja be a közönségnek, amelyek a bicklizéshez, gördeszkázáshoz és az extrém sportokhoz kötődnek.
A tárlat mondanivalója, hogy a sport része az életünknek, mindennapjainkhoz tartozik; személyiségünktől függetlenül közel állhat hozzánk.
Elgondolásunk szerint egy kortárs kiállítás nem csak a szakmához szól, olyan keretek közé kell tehát helyezni, hogy a közönség legszélesebb rétegeit is megszólítsa. Hatala Péter munkássága erre kifejezetten alkalmas. Ezért is született az ötlet, hogy a kiállításmegnyitó alkalmával a 400 Klub területén biciklis- és gördeszkás performance-szal lepjük meg a jelenlévőket. A bemutatót Jamrik András és csoportja végzi majd (Triál Show Group), illetve Hatala Péter jelenlétével a nézők néhány percere az alkotás folyamatába is bepillanthatnak. Mindezt egy operatőr rögzíti, majd a rögzített kép kb. egy perces késéssel meg is jelenik egy vetítővásznon, VJ által összeszerkesztve a kiállítás képi anyagaival. A performance-ot egész éjszakás DJ-zés követi.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .