Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

STEREO Akt: Felülről az ibolyát – Premier

2014. máj. 29. - 20:30

1094 Budapest


Trafó, Liliom u. 41.


ibolya
Mi az a Bucket List? Neked van?
Van még valami elintézetlen ügyed, mielőtt meghalsz?

Világszerte több millió ember vezet listát olyan vágyairól, amelyeket teljesíteni szeretne, mielőtt meghal. Imre és Tamara pár hónappal ezelőtt nekilátott a legfontosabbak megvalósításához. Néhány sikerült. Néhánnyal kudarcot vallottak. Néhányhoz szükségük van a nézőkre.

Öltöztél már vámpírnak? Énekeltél sok ember előtt? Iszapbirkóztál már? Lefutottad a maratont? Adtál már fel palackpostát? Ültettél fát? Részt vettél az álomutazásodon? Megírtad már a Bucket List-ed?

Életünk során sok ezer listát írunk és teljesítünk.
A Bucket List a listák listája, a vágyak listája.

A
– határfeszegető és biztonságot adó,
– a kalandos életet és a megállapodást jelentő,
– a meghitt kihívásokkal és akciódús romantikával teli
feladatok listája.

A Felülről az ibolyát egy kevert műfajú előadás, amelyben a résztvevők teremtéssel, elmúlással, lakossági kalandokkal és bizonytalan küldetéstudattal szembesülnek – úgy, ahogy a vágyálmainkban szeretnénk látni. És úgy is, ahogy még álmunkban sem szeretnénk.

Az esemény szerves része egy dinamikus videó-installáció, amely sokszor a valóságtól elrugaszkodott módon idéz meg tipikus vágyképeket, s az azokba belehelyezkedő szereplőket.

A Felülről az ibolyát alkotói a mediatizált világ emberének vágyai, céljai és motivációi mélyére néznek, és ezen keresztül kérdezik a résztvevőket: elégedettek az életükkel?

További részletek ITT.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .