Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Stickers@kArton

2014. jún. 3. - 19:00

1054 Budapest


kArton Galéria és Múzeum, Alkotmány u. 18.


stickers
A kArtonban június 3-án hazai és nemzetközi street art művészek matricáiból nyílik kiállítás, melyet csupán pár napig, június 6-ig lehet megnézni a galériában. Le ne maradjatok!

A matricakiállítást a Rákapcsolás StR33t Art Aid Fesztivál Budapest keretében szervezzük. A Rákapcsolás StR33t Art Aid Fesztivál Budapest egy Magyarországon elsőként megrendezésre kerülő utcaművészeti fesztivál, ami a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére jött létre.

A 2014. május 30-31-én zajló fesztiválon hazai művészek matrica-, sablonkészítő és festékkezelési workshopokat tartanak, az R33 területén belül a hazai street art új és régi képviselői egy 87 négyzetméteres mobil falfelületet festenek meg, valamint megnyitják azt a hazai és nemzetközi street art művészek matricáiból álló kiállítást, amit a látogatók később a kArtonban is megnézhetnek.

A matricák a világ minden tájáról érkeznek a Rákapcsolás Fesztiválra. A sok-sok magyar matrica mellett (pl. Kiskakas, Kend1, EdiktArt) többek között német, amerikai és angol matricák is érkeznek, hogy létrejöjjön a legnagyobb egybefüggő matricafal!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .