Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Színházak Éjszakája 2013

2013. máj. 4. - 13:00

Budapest


Városszerte, több helyszínen


Budapest neves színházai, színészei különleges, egész estés programsorozattal várják a közönséget, hogy megmutathassák  sokoldalúságukat. Mitől lesz más ez az este, mint a többi? Attól, hogy a függöny korábban gördül fel a megszokottnál. Attól, hogy most arra kérik a nagyérdeműt, ne csak néző legyen, vegyen is részt a játékban. És attól, hogy egészen hajnalig a színházé a főszerep!

A Színházak Éjszakáját a színházi világnaphoz kapcsolódva először rendezték meg tavaly Budapesten. A 2012. március 31-én, szombaton délután kezdődő és vasárnap hajnalig tartó eseménysorozaton új oldalukról, rendhagyó, interaktív programokkal, kiállításokkal, friss előadásokkal, koncertekkel és beszélgetésekkel mutatkoztak be a fővárosi teátrumok.

2013-ban is különleges, interaktív programokra, eddig még nem látott előadásokra, izgalmas performanszokra, koncertekre, beszélgetésekre hívnak mindenkit, akit többet szeretne látni, mint egy átlag színházi előadás.

Helyszínek: Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Katona József Színház, Kolibri Színház, Madách Színház, Örkény István Színház, Radnóti Miklós Színház, Szabad Tér Színház, Thália Színház, Újszínház, Vígszínház.

A részletes program a rendezvény honlapján olvasható.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .