Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Telehold program – Beszélgetés Feldmár Andrással

2011. Júl. 12. - 16:00

1051 Budapest


Columbus Hajó, Vigadó tér, 4. számú kikötő


Beszélgetés Feldmár AndrássalMinden nőben és minden férfiban él a női és a férfi princípium, amelynek semmi köze a biológiai nemhez. A két princípium közti egyensúly megbillenése boldogtalanná teszi a nőket és boldogtalanná teszi a férfiakat. A Telehold program keretében 2011. július 12-én 16 órakor a Columbus hajón Feldmár András, Kanadában élő pszichológus-pszichoterapeutával társalgunk a férfi és női princípium szerepéről és egyensúlyáról az egyénekben, – azaz benned, bennem – és a közösségben, társadalomban. András önmagát mint feminin terapeutát definiálja és meggyőződése, hogy boldogabbak lennénk, nők és férfiak egyaránt, ha privát és közös világunkban a női princípium szerepe erősödne.
Van, aki ezért elfogultsággal vádolja őt….
A Telehold a Feldmár Intézet programja, amelynek keretében hónapról hónapra más és más területeken vizsgáljuk a létezés női és férfi aspektusát. A nyilvános rendezvények, előadások, beszélgetések mindig Telehold éjszakáján lesznek a Columbus hajón. Ezeket az eseményeket egészítik ki a három hetes online tematikus kurzusok, amelyeket 2011 szeptemberében indítunk.

  • Részletek ITT olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .