Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Tévutak

2012. nov. 22. - 18:00

1111 Budapest


PH21 Kortárs Fotográfiai Galéria, Műegyetem rakpart 3.Novembertől a BME-n működő Szkéné Színház és Vizuális Kommunikáció Műhely közösen egy új kortárs fotográfiai galériát hozott létre a Szkéné Színház előterében. A PH21 Galéria részben meghívott, részben pályázati úton elfogadott egyéni és csoportos kiállításoknak ad teret, magyar és külföldi kortárs fotográfusok alkotásaiból. A kiállításokkal párhuzamosan a Galéria rendszeres előadásokat és workshopokat is szervez a kortárs fotográfia változatos témáiban.

A Galéria minden negyedévben pályázatot ír ki, ezzel is lehetőséget adva alkotói pályájuk bármely szakaszában levő fotográfusok számára, hogy bemutatkozzanak. Első pályázati felhívásunk a Tévutak címet kapta, nem korlátozva, hogy az alkotók az egyéni és társadalmi szinten megjelenő, szó szerinti, absztrakt, illetve szimbolikus módon fogalmazzák-e meg vizuális eszközökkel, hogy mik lehetnek „tévutak”. Kiállítók: Birkás Mona, Gáspár Balázs, Hajdu Gáspár, Hegyes Sándor, Oláh Gergely Máté, Schüe Nie, Zsitnyánszki Lilla.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .