Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

This is… Nick Warren

2012. okt. 22. - 22:00

1036 Budapest


Cinema Hall, Bécsi út 44.A Global Undreground DJ, a Way Out West másik fele, a bristoli arc, aki több mint húsz éves pályafutást követően is tud újat mutatni és fog is, október 22-én hétfőn Budapesten: This is… Nick Warren!

Jó pár lemezlovas a szívünk csücske, de Nick többek között azért is nagy kedvenc, mert Prága, Reykajvik, Párizs és még jó pár város mellett, 13 éve a keceli Koronában rögzített GU szettjével, hazánkat visszavonhatatlanul és örökre elhelyezte a világ elektronikus zenei térképén. A mára már klasszikusnak számító mix lemezek és Way Out West albumok mellett a múlt évben megjelent Balance sorozat legsikeresebb darabját is ő jegyzi, miközben friss tehetségek kapnak lehetőséget az általa alapított Hope Recordings kiadónál.

Ezúttal egyenesen az Amsterdam Dance Eventről érkezik hozzánk, hogy megmutassa, miről szólt az utóbbi 20 év, és azt is, hogy merre tart 2012-ben Nick Warren!

Az est folyamán Budai és Kühl mellett a másik teremben egy különleges installációval mutatkozik be az Astronaut Music csapata, élükön Obrotka aka Goodspeeddel, továbbá Stanley Highland és Sunki & Vatsanah párossal.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .