Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Transz(a)gresszív finisszázs

2011. Már. 27. - 15:00

Debrecen


MODEM, Baltazár Dezső tér 1.


Tara

Rendhagyó tárlatvezetéssel és dedikálással egybekötött katalógusbemutatóval zárul a hónap utolsó vasárnapján Tara kiállítása. A Határsértés – Transz(a)gresszív Millennium című tárlat már csak ma látható a harmadik emeleten.
A vasárnapi finisszázs keretében 15 órától Valuch Tibor történész, az MTA doktora tart rendhagyó tárlatvezetést Tara (von) Neudorf első önálló magyarországi kiállításán. Tara a román képzőművészet legújabb nemzedékének egyik legismertebb képviselője. Munkái a társadalmat tudatosan sokkoló művek,  melyeket – a politikai és társadalmi kérdésekkel szemben tanúsított felettébb kritikai hangvétel miatt – olykor cenzúrázták is. A kiállításhoz reprezentatív katalógus is készült, amelyet a finisszázs alkalmából maga a művész, Tara dedikál.
A tárlatvezetés után – 16:30-tól – a katalógust a kiállítás kurátora, Diana Dochia mutatja be a közönségnek a Zöld Szamár kávézóban. A katalógus ezen a napon 20 százalék kedvezménnyel kapható a MODEM könyvesboltjában.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .