Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Trust your Architect!//könyvbemutató

2019. Sze. 9. - 19:00

Budapest


Kortárs Építészeti Központ, Bartók Béla út 10-12.


Mi motiválja ma a fiatal építészeket? Milyen nehézségek és kihívások rejlenek a munkahelyen? Mennyire igazak előítéleteink és feltételezéseink a pályakezdésről? És egyáltalán: egy (friss)diplomás építésznek milyen szakmai lehetőségei vannak?

Fenti csupán ízelítő abból, mennyi bizonytalanság merül fel az építészdiploma megszerzése után. A Kortárs Építészeti Központ kiadásában, majd egy év kutatómunka után megjelenő Trust your Architect! könyv célja nem más, mint hogy a fentebbi kérdésekből kiindulva, a lehető legtöbb oldalról feltárja a pályakezdés nehézségeit, lehetőségeit és fogódzkodókat kínáljon az egyetem falai után. Az olvasó így széles látószögű reális képet, valamint aktuális információkat kap erről a különleges és szerteágazó hivatásról.

A Trust your Architect! könyv fiatal építészekről szól mindazoknak, akik valamilyen módon érintettek az épített környezet és a vizuális kultúra területén. A kiadványt ezért a szerzők bátran ajánlják pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak, egyetemi hallgatóknak, sőt már végzett szakmagyakorlóknak is!

A könyvet egy kerekasztal-beszélgetéssel mutatják be. Meghívott beszélgetők: Demeter Nóra (Demeter Design Stúdió), Békés Ádám (Value4Real Ltd.), Káldos András (Brick Visual), Darabos Márta (ÓBUDA GROUP – Óbuda Építész Stúdió Kft.)

Moderátor: Balázs Bálint (KÉK- Contemporary Architecture Centre), Kiss Ágnes (KÉK- Contemporary Architecture Centre)

A Facebook-esemény itt érhető el.