Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

UNTOUCHABLE MATTERS

2012. jún. 28. - 18:00

1088 Budapest


Molnár Ani Galéria, Bródy Sándor u. 22.


UNTOUCHABLE MATTERS
Több mint 20 évvel ezelőtt, a rendszerváltás pillanatában a keleti blokk nemzetei eufórikus állapotban ünnepelték az új, szabad, demokratikus köztársaságok létrejöttét. Mostanában úgy tűnik, hogy ezek az országok egy sajátos útvesztőbe kerültek szocialista múltjuk, nemzeti tradícióik és nemzetközi szerepükhöz való viszonyuk tisztázatlansága által. A problémák gyökerét többek között a múlt feldolgozatlansága és elfedettsége jelenti.
A hat kiállító, különböző generációk tagjaiként eltérően viszonyul a közös múlthoz, műveik különböző olvasatokkal bírnak a jelen kérdéseire vonatkozóan is. Az Untouchable Matters egy olyan tematikus kiállítás, amelyben a különböző médiumú művek – installációk, mobil objektek és konceptuális festmények – egymással párbeszédben válnak koherens tárlattá. Az alkotók eltérő szempontjai egyazon gyökerű kelet-európai problémakört vizsgál különböző nézőpontokból.

  • 2012. szeptember 7-ig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .