Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

V. CSAK Design Vásár

2018. nov. 25. - 11:00

Debrecen


Debreceni Egyetem díszudvar, Egyetem tér 1.


Első karácsonyi design vásár Debrecenben: az V. CSAK Design vásáron ismét találkozhatnak a magas minőség és egyedi termékek iránt érdeklődők a Debrecenben élő vagy a városhoz kötődő tervezők alkotásaival.

A CSAK Design szereplőinek különlegessége, hogy friss és sokoldalú ötletekkel alkotnak a divat, kerámia, ékszer- és formatervezés területén. Munkáikat a kortárs design-szemlélet jellemzi, amely egyesíti az erős szakmai hátteret, a magas technológiát a manufakturális gyártás gondosságával. A CSAK Design színvonalát jelzi, hogy a vásárra látogatók hazai és nemzetközi piacon már sikeres tervezőkkel is találkozhatnak.

A vásár ideje alatt az érdeklődők újrahasznosított pólófonalból készíthetik el egyedi makramé ékszerüket a MAKRAFUN márka tervezőjének segítségével. A workshop célja, hogy a vásárra látogatók megismerkedjenek egy sokoldalú kézműves technikával és a kreatív újrahasznosítás által közelebb kerüljenek a tudatos fogyasztás és fenntarthatóság fogalmához. A makramé workshop mellett a Tenger Cake programján saját készítésű karácsonyi cukor díszeket készíthetnek az édesebb dekorációk kedvelői.

Kiállító tervezők: WEALL, Maminvent, Anikás, Gizusproduct, Faludi G, Litracon Jewellery, Byat, KOAAN, Üvegecscake, BelleLelle – Magic Wraps / Varázskendők, BlackBunny Kézműves Csokoládé & Artisan Chocolates, Tenger Cake, Online Pörkölt Kávé a Zádor kávéval, Peony Szójagyertya, Fa csokornyakkendő – ChariszM Collection, W3RC, Glasslampworld Glass Studio, KOAAN, Alkotásutca Debrecen, Terra Project, Csajbók Márta selyemfestő, Gabillustrator, Tündérségek, Glasslampworld Glass Studio, Alkotásutca Debrecen

A Facebook-esemény itt érhető el.