Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

VI. Nemzetközi Monodráma Fesztivál

2012. Már. 23. - 11:00

1093 Budapest


Pinceszínház, Török Pál u. 3.


VI. Nemzetközi Monodráma Fesztivál
A Nemzetközi Monodráma Fesztivál a Ferencvárosba költözött! Folytatva az egri hagyományokat a rangos fesztivál 2012-től a budapesti Pinceszínházban kerül megrendezésre: a Színházi Világnapon (március 27.) tartják a zárónapját a hatnapos fesztiválnak. A szervezők minden korosztályt igyekeznek megszólítani sok műfajban és témában.
A fesztivál új helyszíne jeleskedik monodráma terén: az elmúlt években 3 saját produkciót, monodrámát mutattak be, és vendégként is érkezett a színházba monodráma.
A monodráma önmagában is unikum. A néző számára is varázslat, ahogyan egyetlen játékos kisugárzása megtölt egy egész színháztermet. A fesztivál eme különleges színházi forma presztízsét igyekszik emelni a közönség körében, illetve a szakmát ösztönözni, hogy minél több monodráma előadás szülessen.
Délelőtt gyerekelőadásokat, délután pedig olyan slágerelőadásokat kínálnak, amelyek már országos figyelmet keltettek, valamint este hét órától külföldi, illetve határon túli produkciók lesznek. A késő esti időpontban koncerttel zárják a napot.
Továbbra is kiemelt hangsúlyt fektetnek a szervezők a fesztivál nemzetköziségére. Az eddigi fesztiválokon szlovák, cseh, lengyel, francia, portugál, japán, izraeli, orosz, bolgár, román, német előadásokat láttak vendégül. 2012-ben ezt a vonalat folytatva lengyel, német, japán, román, izraeli előadókat hívtak, nem feledve a Magyarországon létrejött előadásokat.

  • Gyerekelőadások: 1.000,- Ft
  • Délutáni előadások (15-17 óra között): 1.500, – Ft
  • Esti felnőttelőadások: 2.500,- és 2.700,- Ft
  • Esti koncertek: 1 500 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .