Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Vizijó – Bodonyi Panni, Camilla Englund és Navratil Judit kiállítása

2011. okt. 19. - 16:00

1077 Budapest


Stúdió Galéria – Fiatal Képzőművészek Stúdiója, Rottenbiller u. 35.


Vizijó
Bodonyi Panni, Camilla Englund és Navratil Judit első közös kiállítása egy titokzatos és végtelenül személyes világot körvonalaz, melynek központi eleme a víz. Ebben a világban egyenjogú tagokként jelennek meg fura, meseszerű állatok, foszforeszkáló csoda-csalik, elképzelt tengeri lények és élő pedikűr halak. A különböző lények között pedig egy el nem mesélt történet titokzatos világa hullámzik, mely egyszerre lehetséges és valószerűtlen, melyhez a látogató szimbolikusan és ténylegesen is megkerülhetetlenül hozzákapcsolódik.
Navratil Judit a tőle megszokott fiktív, színes és mostanra egyre emberibb külsejű lényein keresztül tereli figyelmünket az élet legelemibb értékei felé. Camilla Englund a víz képlékeny természetére reflektálva legújabb munkáinak létrehozásakor a batikolás technikájának öntörvényűségeit integrálja személyes látásmódjába. Bodonyi Panni grafikái pedig a gyermekkönyv-illusztrációk esszenciális képiségének végtelenül szerethető világán keresztül visznek közelebb a kék bolygó vizijó történéseihez.

  • 2011. 10. 18.2011. 11. 12.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .