Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

WAMP

2013. Júl. 7. - 11:00

Budapest


V. kerület, Erzsébet térJúliusban is két alkalommal jelentkezik a WAMP. E hónapban először július 7-én várnak mindenkit, aki az elmúlt évek során a design vásár lelkes törzslátogatójává vált, és azokat is, akik csak néhány hónapja ismerkedtek meg a pezsgő hangulatú vásári forgataggal.

A KlassDSign egyéves szülinapja alkalmából egy elegánsabb és színesebb kollekciót indított útjára, amelyben a népszerű farmertáskák új változatai mellett színes clutch-ok is helyet kaptak. A modellek korall, menta és nyers színben hódítanak, s természetesen a már sokak által kedvelt cserélhető masnikkal díszíthetők.

Mester Fanni különféle könyvek, szótárak lapjaira rajzol stencil képeket. A grafikára jellemző szavak közül egy biztosan megtalálható az alapot jelentő könyvlapon. Jelenleg mesefigurák, különböző tárgyak és jelek mellett olyan hírességek szerepelnek egy-egy szótárlapon mint Elvis, Lincoln, II. Erzsébet. Fanni erre a vasárnapra egy egészen új sorozattal készül, amelyben magyar illetve külföldi költők, írók, zeneszerzők arcképei lesznek láthatóak műveik egy lapján.

A belépés ingyenes.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .