Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

WAMP Art

2012. nov. 25. - 10:00

1024 Budapest


Millenáris D csarnok, Fény utca 20-22.A WAMP új, kortárs művészetet bemutató vásárán kreatív művészeti csoportok és a legjobb hazai kortárs galériák egyaránt részt vesznek. Köztük az Acb Galéria, amely élvonalbeli külföldi művészek budapesti bemutatói mellett Hongkong és Párizs fontos művészeti vásárainak kedvelt és sikeres szereplője. A WAMP vendége lesz a Galeria Neon, az Inda Galéria, a Viltin Galéria, az egyedi és sokszorosított grafikákat kínáló Printa, sőt olyan független csoportok is képviseltetik magukat, mint a Lumen Fotóművészeti Alapítvány vagy a Szövetség 39.

Természetesen erre a megjelenésre mindenki speciális összeállításokkal készül, fiatal, de ismert művészekkel, elsőosztályú alkotók elérhető árú munkáival. A WAMP Art szekciójában festményeket, fotókat, külföldi és hazai művészeti könyveket, albumokat, gyűjthető objekteket találnak az érdeklődők, friss, a Millenáris helyszínéhez illeszkedő, cool, ipari installációkon.

A vásáron 15.00 órakor Winkler Nóra tart tárlatvezetést az érdeklődőknek.

A belépés ingyenes.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .