Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

WAMP design vásár

2011. feb. 20. - 10:00

1024 Budapest


Millenáris B épület, Kis Rókus utca 16-20.


WAMPA 2006 óta havonta megrendezett WAMP a friss designtermékekre éhes közönség szinte kötelező hétvégi zarándokhelyévé vált. A standokon fiatal iparművészek kínálják portékáikat az egyedi tervezésű cipőktől a rafináltan hajtogatott táskákon át a testrészeinket újraértelmező ékszerekig. A designpiac a látogatóknak a megszokott divatboltok egyforma kínálata előli menekülőutat, a kiállítóknak pedig bemutatkozási lehetőséget kínál. A WAMP így sikeresen közelíti egymáshoz a művészeket és a nagyközönséget.

Mindemellett a WAMP remek vasárnapi programot kínál családoknak, fiataloknak, turistáknak és mindenkinek, aki vérpezsdítően új formákra vágyik. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a családos látogatókra, így a különleges, színes-formás játékok és a stílusos kismamák designkellékei mellett gyereksarokkal is készülnek. A piac kiállítói között egyre több az újrahasznosított anyagokból dolgozó művész, hiszen egy gumiabroncs-belső öv vagy egy bakelit gyümölcstartó nem csak pimaszul sikkes stílusával tűnik ki, hanem a környezettudatos gondolkodás fémjele is.
A kiállító tervezők azonban nem csak a szemet gyönyörködtető portékáikkal várják a WAMP-ra látogatókat! Míg a tervezők asztalai a legkülönlegesebb design tárgyaktól roskadoznak majd, addig a gasztrosarokban gasztrokiállítók forrasztják egybe a konyhaművészetet és a designt. A design és a gasztronómia kapcsolata tagadhatatlan és izgalmas, ezért a legkülönfélébb gasztro termékekkel bővült a WAMP kínálata: csokoládékkal, bonbonokkal, lekvárokkal, chutney-val, borokkal, olívaolajokkal és párlatokkal, különleges szakácskönyvekkel és konyhai eszközökkel.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .