Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

WAMP Fashion

2013. Már. 10. - 10:00

1051 Budapest


Váci1 Üzletház, Váci u. 1.


Első alkalommal jelentkezik idén a WAMP divatra fókuszáló tematikus vására. Március 10-én a Váci1 lenyűgöző tereiben a jól ismert tervezők mellett a magyar divattervezők új generációja is bemutatkozási lehetőséget kap, s új szelekcióval jelentkezik a legvagányabb tervezőket felvonultató WAMP+ is.

A Fashion vásár ez alkalommal az esküvő témáját járja körül, ám a szervezők korántsem hagyományos esküvői vásárral készülnek: bemutatják a legfrissebb trendeket a meghívótól a menyasszonyi és alkalmi ruhákon át egészen az esküvői asztaldekorációig, s nem csupán a házasulandókra, de vendégeikre is gondolnak majd. Érdemes legalább ugyanennyi figyelmet szentelni a többi kiállítóra is, hiszen vasárnap közel száz magyar designer lesz jelen, s az elmaradhatatlan gasztro részleg is számos újdonságot tartogat majd.

Üde, fiatalos és friss karakterű menyasszonyi ruhákat kínál majd a Mata Imola, Meruhsa, Nagy Ágota és a Ravia Couture. Legújabb, 2013 tavaszi-nyári kollekcióját a WAMP-on mutatja be az Annchi és Tamara Barnoff. A divatmárkák mellett ott lesznek a Mimóza Design különleges, kézzel készített ékszerei, hajdíszei és a Lokalwear művészi igényű, matyó csipkéből készülő Richelieu-sorozata is. Emellett grafikusok, különleges ajándéktárgyakat kínáló tervezők is csatlakoznak a szelekcióhoz. A WAMP-on vintage esküvői szakértő is lesz: a MIMI / EVENTS WITH LOVE ötletekkel segíti azokat a párokat, akik a “valami régi, valami új” jegyében szeretnék stílusossá varázsolni ezt a jeles napot.

A vásáron ismét megrendezésre kerül a kiemelt részvételi lehetőséget kínáló WAMP+ szekció, amelyben olyan divatmárkák kapnak helyet, mint az Aquanauta, az Ille-Olla, Otto Verstein, az Urban Legend és a Zagabo. Ékszerekről a madárkás motívumairól jól ismert MIMM, illetve a vagány fülbevalókat és nyakláncokat készítő Ferencz Vanda gondoskodik. Lengyel Zsuzsi és Ducsai Judit táskái már sokak kedvencei, ahogyan Róth Anikó csajos és Tatai Tibor sajátos hangulatú grafikáit sem kell bemutatnunk.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .