Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

WAMP különkiadás!

2012. Már. 31. - 10:00

1023 Budapest


Millenáris B csarnok, Kis Rókus utca 16-20.


WAMP
Március 31-én, szombaton a design vásár szervezői speciális WAMP Fashion válogatással készülnek a Gombold újra! pályázat eredményhirdetésével és nagyszabású divateseményével párhuzamosan. Hazai divattervezők ruháival, öltözék-kiegészítőivel találkozhattok az egész napos program keretében a Millenáris B csarnokának galériáján. A belépés természetesen ingyenes!

  • 10.00-19.00 WAMP Fashion

Magyar designerek, divattervezők ruháinak és kiegészítőinek vására.

  • 17.00-18.30 Magyar divat 2012

A legsikeresebb magyar divattervezők 2012/2013 őszi-téli kollekciójának bemutatója.

  • 19.00-tól Gombold újra! Divat a magyar – Divatshow és díjátadó.

A WAMP 2012 márciusától egy újabb szekcióval bővíti kínálatát. A WAMP+ névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy kedvezményes megjelenéshez juttassa a kivételesen magas színvonalú tárgyakat készítő művészeket, munkáikra egy speciális installációval hívja fel a látogatók figyelmét.
A legvagányabb tervezőket felvonultató WAMP+ keretein belül egyszerre maximum 16 designer mutatkozhat be. A részvétel lehetősége meghívásos vagy pályázati úton nyerhető el, melyet évente három alkalommal hirdet meg a WAMP. Annak érdekében, hogy ezek az alkotók valóban a legjobbakból kerülhessenek ki, a szervezők zsűri segítségét is igénybe vették. A döntés meghozatalában a szakma alapos ismerői vettek részt: Simonovics Ildikó divattörténész, a streetfashion.hu alapítója, Spengler Katalin művészettörténész, műgyűjtő, ékszer szakértő, Barcza Dániel a MOME Design Intézetének igazgatója, valamint Kovács Dániel, a hg.hu főszerkesztője.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .