Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

WAMP Spájz

2012. máj. 6. - 10:00

Budapest


Akvárium, Erzsébet tér


WAMP Spájz
A WAMP kézműves gasztronómiai vására olyan, mint a jól ismert design vásár gasztronómiai termékekre hangolva: olyan kézművesek és kereskedők vesznek részt a Spájzon, akik nem csupán a minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, de fontosnak tartják azt is, hogy portékájuk csomagolása, ötletessége is felkeltse a vásárlók figyelmét. A WAMP Spájz kamrapolcai temérdek finomságtól roskadoznak majd: csokoládék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k, olívaolajak, sajtok, felvágottak, különféle kávék és teák, sőt különleges szakácskönyvek közül válogathatnak a vásárlók.
A WAMP Spájz öt szekcióval várja az igényes gasztronómia rajongóit.
Kiemelt szerepet kap majd a Friss, ahol zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek kaphatók. A Dunszt lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat kínál. Az Állati szekció friss halakat, hústermékeket és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékülönlegességekkel csábít. A Vegyespolcon pedig kávék, teák, fűszerek, olajok ecetek és szakácskönyvek kelletik magukat.
A WAMP minden szekciót egy-egy kiemelt kiállítóval népszerűsít. A Friss kedvence a Brót pékség, a Dunszté a Lekvárosház és alapítója, Kaldenekker György. Az Állati szekció kitünetett résztvevője az Etyeki Sonkamester, az Édesé a Sweetfabric Budapest, a Vegyespolcé pedig a Flocq keksz.
A vásár mellett a WAMP különleges workshopokat is szervez, amelyek keretében a résztvevők Pillár József vezetésével megismerkedhetnek a különleges ehető növények és virágok, valamint a friss fűszernövények világával, a Magyarországon élő japán séf, Maki az ázsiai gasztronómia rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .