Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Zagar feat. MC Kemon & Anima Sound System

2014. Sze. 5. - 19:00

1095 Budapest


Budapest Park, Soroksári út 60.


zagar

A magyar elektronikus zenei színtér két meghatározó zenekara, a Zagar és az Anima Sound System ad közös koncertet a Budapest Park színpadán.

„A Parkos szervezők ötlete volt a párosítás, de mi is üdvözöljük a döntésüket. Az Animával anno közös kiadónk volt – az UCMG-nél indultunk – úgyhogy jól ismerjük egymást.” – árulja el az ötlet eredetét Zságer Balázs. Lelkesedésében a másik fél is osztozik: „Szeretünk baráti zenekarokkal fellépni, legutóbb a 30Y-nal játszottunk közös koncertet a Parkban, és azt is nagyon élveztük.” – kommenteli Prieger Zsolt, az Anima zenekarvezetője.

A Zagarnak még egy vendége lesz a színpadon: az Irie Maffia egyik MC-je, Kemon. „Erre a koncertre a tavasszal felturbózott Uplifted műsorral készülünk, kiegészítve olyan dubos számokkal, amelyekben Kemon is szervesen részt vesz majd. Már több sikeres közös fellépésünk volt, Kemon autentikus hangja jól illeszkedik a dubos hangvételű számainkba. Másrészt nagyon jó ceremóniamester és egy pillanat alatt fel tudja pörgetni a közönséget.” – magyarázza a vendégszereplést Zságer Balázs.

Mindkét zenekar egy eseménydús nyarat zár le ezzel a koncerttel, és a beköszöntő ősz is munkás lesz mindkettőjük számára. „A nyarunk munkával telt, közben más zenei projekten – Sword and Scythe – is dolgoztunk, aminek a Balaton Soundon volt a bemutatója. A munka nagyobb része azonban még előttünk van, hiszen késő ősszel új Anima album jön ki, több vendég közreműködésével, míg 2015 legelején újabb friss albummal jelentkezünk, ahol a hazai hip-hop színtér jeles előadói lesznek a vendégeink.” – meséli Prieger Zsolt.

Zságer Balázs pedig így írja le ezt az időszakot: „A fellépések mellett több EP megjelenést készítettünk elő, amelyek ősszel jönnek majd ki. Nemrég megjelent az öcsémmel alkotott side-projectünkkel, a Demon Superiorral is egy Remix EP, amely az iTunes dance toplistáján landolt. Hamarosan forgatunk egy videót a Dream of a Machine című számhoz, és lesz egy-két kollaborációnk más előadókkal, akik egyelőre még titkosak.”


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .