Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Zár a Varázskastély interaktív kiállítás

2016. ápr. 30. - 09:30

Budapest


Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyad vár


varazs

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Varázskastély interaktív kiállítás és játék a Vajdahunyad várban, a kalandvágyó érdeklődőknek már csak pár napjuk maradt, hogy a káprázat és fantázia birodalmában barangolva próbára tegyék bátorságukat, és felfedezzék a rejtőzködő Mágus titkait.

A képzeletbeli Varázskastélyt járva a látogatók kideríthetik, vajon elég ügyesek-e ahhoz, hogy a leleplezzék a Tükörszoba szemkápráztató illúzióját, megfejtsék a Beszélő falak rejtélyét, vagy megtörjék az Álmok szobájának fortélyos bűbáját.

Belépéskor a látogatók játéklapot kapnak, mely játékállomások során vezeti őket végig, ahol trükkös feladványok, meglepő jelenségek és elvarázsolt lények teszik próbára a résztvevők memóriáját, logikáját és tudását. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő, izgalmas interaktív kiállítás és játék rengeteg felfedezni valóval és ajándékkal várja a látogatókat.

A kiállítás az utolsó héten keddtől péntekig a szokásos nyitva tartással, a záró hétvégén április 30-án és május 1-jén azonban, a nagy érdeklődésre való tekintettel, meghosszabbított nyitva tartással, 9.30-tól 17 óráig várja a látogatókat. A látványos interaktív kiállítás vasárnap zárja kapuit a Vajdahunyad várban.

Helyszín: Vajdahunyadvár, Mezőgazdasági Múzeum, Városliget
Bővebb információ