Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Zöld – Horváth Judit kiállítása (megnyitó)

2011. ápr. 20. - 20:30

1051 Budapest


Werk Akadémia, Arany János u. 10.


Horváth Judit kiállításának meghívója
Horváth Judit legújabb tárlata rendhagyónak is mondható, hiszen a cím és az elkészült alkotások nem mindig illeszkednek koherensen egymáshoz. A művésznő elmondása szerint „ez a cím csak elvétve jelenik meg a képeken, mindenesetre a természetben zöld színű dolgok itt, a képeken biztos, hogy nem zöldek. De a zöld nem csak egy szín, jelenti a természetet, a jó levegőt, a túrákat, az erdőben futást, szóval mindent, ami a természeti környezettel összefügg.” Mindez azonban új köntösben, szokatlan színekben, egy-egy ellesett formában jelenik meg a tárlaton.
Horváth Judit, aki mérnöki diplomát is szerzett és ezzel egy komplex látásmóddal rendelkezik, korábban a Hilton Budapest Kerengőben, a Barabás Villában és a Tabáni Terasz Étteremben tartott önálló kiállításokat. Már több alkalommal is részt vett csoportos tárlatokon.
A Werk Akadémia folyamatosan támogatja az ígéretes tehetségeket és ennek köszönhetően kerül sor most Horváth Judit kiállítására is. A tárlat 2011. április 20. és május 15. között tekinthető meg az V. kerület Arany János u. 10. szám negyedik emeletén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .