Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Zöldkatlan Fesztivál

2011. aug. 26. - 20:00


Pázmánd, több helyszínen


Zöldkatlan Fesztivál
A fesztivál elsődleges célja a felhőtlen jókedv biztosítása kicsik és nagyok számára egyaránt, ugyanakkor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy vigyázzunk környezetünkre.
A ZÖLDKATLAN FESZTIVÁL újító kezdeményezése abban áll, hogy a regisztrálóknak nem kell megvenni a manapság már arany árban mért belépőt, hanem önkéntes munka ellenében juthatnak be a ZÖLDKATLANBA.
A jelentkezők választhatnak többféle feladat közül, segítve ezzel a helyieket, akik ennek fejében meleg vacsorával és a szervezők jóvoltából fesztivál belépővel jutalmazzák meg őket.
2011. augusztus 26-án, a Fényszórók ezer színűre varázsolják fényfestéstésükkel a pázmándi templomot hangulatos zenei aláfestéssel, mellyel a ZÖLDKATLAN FESZTIVÁL hivatalosan megnyílik.
A következő napon lehetőség lesz kézműves foglalkozásokon részt venni, megkóstolni a Velencei-tó környéki borokat, biopálinkát és házi sört inni, majd megízlelni a kuriózumnak számító bio kenyérlángost, persze már a KATLAN gyomrában. A környezettudatos szemlélet jegyében a fesztivál energiaigényét napelemek fogják biztosítani és számos olyan öko megoldás kerül felhasználásra, amely egyedülállóvá teszi a rendezvényt. A későbbiekben pedig számos székesfehérvári és környékbeli banda mutatja be zenei tudását a fiatal közönség nagy örömére.

  • 2011. augusztus 26-28.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .