Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

A Zeneipari Hivatal bemutatja: Kelenføld

2019. márc. 1. - 20:30

Budapest


Mika Tivadar Mulató, Kazinczy utca 35.


A Zeneipari Hivatal végzősei (leendő menedzserek, koncertszervezők és egyéb zeneipari pályakezdők) havi egy pénteken a Mikában mutatják meg, hogyan lesz a tananyagból valóság, koncertszervezés modulzáróból Artisjus műbejelentő!

A három péntekből álló koncertsorozat alternatív pop-rock, indie vagy egy kis shoegaze produkciókat mutat be a Mikába érkező közönségnek. A koncertsorozat első vendége a Kelenføld!

A zenekar tagjainak érdeklődési köre a szerelem, világbéke, illetve a hő- és áramlástan. A zenészek szerepe is tökéletesen le van osztva: Sebi, a szerelmes tudós művész, Dani a felelősségteljes állampolgár, Gyuri, aki mindig hangosan kiabál és Tomi, akinek minden évben már csak egy év van hátra a suliból – ők hozzák a talpalávalót. 2017-ben indultak – nem meglepetés – Budapesten. Hogy ne csak az elnevezés legyen meghökkentő, az első, három számos EP-jüket Pszichológusra keresztelték, majd októberre időzítették az Október című single-t és 2018 májusában jelent meg első nagylemezük, a Repülőgépek.

A repülés mellett hajókon is örömmel töltik az idejüket: felléptek már az A38 Hajón és a TRIP Hajón, de a Mika Tivadar Mulatóban is visszatérő fellépők. Vidéki nagyvárosokba is előszeretettel mennek koncertezni – akár egyedül, akár Szabó Benedek és a Galaxisok társaságában, legutóbb pedig a Petőfi TV-ben meséltek arról, hogy mi köze van a Balatonnak Kelenföldhöz.

Biztonsági öveiket kérjük becsatolni, hamarosan felszállunk!

Kapunyitás: 20:30
Kezdés: 21:00
Belépő (a helyszínen): 1.000 forint

A Facebook-esemény itt érhető el.