Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Kistehén: Bocsánat vinylbemutató koncert

2019. máj. 10. - 00:00

Budapest


Akvárium Klub, Erzsébet tér


Izgalmas vendégzenészekkel ünnepli a Kistehén az új, Bocsánat című albumának egyetlen fizikai formátumát, megjelenését vinylen. A koncert különlegessége, hogy  néhány dal a vendégelőadókkal közös feldolgozásban csak akkor és ott lesz hallható.

A Kistehén új lemeze tavaly decemberben jelent meg, melynek dalait a zenekar idei első fővárosi koncertjén, az Akvárium falai között, a NagyHallban hallgathatják meg a rajongók. Kollár-Klemencz László eddigi Kistehén albumai kifejezetten az ő keze nyomát viselték, az új anyagot azonban a teljes zenekar jegyzi. „Ez az anyag önálló, szabad, kísérletező, műfajok határait feszegető, mind zenében, mind szövegben. Nincsenek tabuk, ezért nincs is mit ledönteni, eleve ott hevernek a földön. A Kistehén pedig rutinosan ugrál és táncol közöttük, legtöbbször nevetve, máskor pedig melankóliába fordulva” – mondta az albumról Kollár-Klemencz László.

Vendégzenekar és vendégzenészek:
MORDÁI zenekar, Márton Dani (Ricsárdgír), Nové Soma (Middlemist Red, Mordái), Balla Gergő és Czakó-Kuraly Sebestyén (Platon Karataev).

A Facebook-esemény itt érhető el. További információ és jegyek az Akvárium honlapján érhetőek el.