Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Mark Knopfler a Budapest Arénában

2019. júl. 9. - 20:00

Budapest


Papp Lászlo Budapest Sportaréna, Stefánia út 2.


Mark Knopfler, minden idők egyik legsikeresebb előadója, a Dire Straits egykori vezetője, hosszú kihagyás után újra turnéra indul Down The Road Wherever címmel megjelenő új albuma anyagával, amelyet a legnagyobb szólósikereivel és a legendás Dire Straits slágerekkel egészít ki.

A többszörös Grammy-díjas énekes és zeneszerző csípős szövegeit és merész gitártechnikáját kombinálva alkotta meg a Dire Straits nagy slágereit, a Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Juliet vagy a Walk Of Life dalokat. Down The Road Wherever című kilencedik szólóalbuma november 16-án jelenik meg.

A dalaim azért készülnek, hogy előadjam őket. Imádom az egész folyamatot, dalokat írni egyedül, felvenni őket a bandával, de az egészben a legjobb, élőben játszani őket a közönségnek. Szeretem az egész cirkuszt, városról városra utazni, a többi zenésszel együtt létezni, ez számomra igazi öröm. Most is nagyon várom már!” – nyilatkozta Mark Knopfler új turnéja kapcsán.

Mark Knopfler előzenekar nélkül, pontosan 20 órakor lép majd színpadra.

Mark Knopfler július 9-i budapesti koncertjére a jegyek elsőként a hivatalos Fan Club tagok számára elérhetők október 29-én 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok október 31-én 10 órától tudnak belépőket vásárolni, míg a teljeskörű jegyeladás november 5-én 10 órakor indul majd a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A koncertre kizárólag ülőjegyek vásárolhatók.