Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Ricsárdgír lemezbemutató koncert

2020. jan. 4. - 19:30

Budapest


Akvárium Klub, Erzsébet tér 14.


4 év után új lemezzel ugrik fejest a káosz legmélyebb bugyrába a hazai trash megreformálója, az ArtFart Pop feltalálója, a hírhedt Ricsárdgír zenekar. A magyar könnyűzene fekete bárányai egy hatalmas koncerttel ünneplik meg a harmadik lemezük bemutatóját az Akvárium Nagyhallban.

„Egy ízig vérig Ricsárdgír-lemezzel készülünk a világ legjobb közösségének, a Ricsárdgír fanoknak, és persze magunknak. Folytattuk azt az albumírós tradíciót, hogy ösztönből szülessenek a dalok (tehetségünk úgysincs hozzá), és a mottónk: nekünk tetszik, reméljük lesz akinek szintén tetszeni fog. Copy from Tinder” – mondták az új albumról és a lemezbemutatóról. „Nagyon jó hangulatú lett a lemez, sok szó esik majd a szeretetről, a halálról, a POKOLRÓL, A BŰNRŐL, bulikázásról, ilyenek.”

A koncerten lesz meglepetés előzenekar, vendégfellépők, a lemezen szereplő összes dal, a legújabb VÉGLEGES dobos (ő már az ötödik), meglepetés meglepetés hátán, a lényeg hogy nagyon sok mindennel készülnek, nem lesz egy egyszerű menet.

Kapunyitás: 19:30
Koncertkezdések: 20:00

További információ az Akvárium honlapján található.

A Facebook-esemény itt érhető el.