Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Subhira Cuarteto (RCH)//workshop és koncert

2019. júl. 12. - 17:30

Budaörs


BABtér – Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér, Templom tér 12.


Az egyik leginnovatívabb chilei csapat, a Subhira Cuarteto 2016 nyarán hozta el először Európába a világzene, latin amerikai és kortárs akusztikus és elektronikus zene egyedülálló keverékét. A Subhira 25 éves zenei pályafutása alatt tizenhárom albumot jelentetett meg, több száz koncertet adott már, és több mint tizenöt nemzetközi turnén vett részt különböző együttesek társaságában.

A koncert hallgatóságaként Magyarországon élő chileiek, így Sebastain Augilera, a Chilei Köztársaság Magyarországon diplomáciai szolgálatot teljesítő konzulja is részt vesz.

A koncertet megelőzően, 17:30-tól a zenekar ingyenes zenei workshopot tart, ahol bemutatják a chilei zene fejlődését, a kortárs zenében is megjelenő ősi zenei mintákat. A workshop interaktív, hangszeres tudástól függetlenül, hangszerrel vagy anélkül lehet csatlakozni a workshophoz. A BABtér zenei stúdiójában korlátozott számban rendelkezésre állnak ütős és dallamhangszerek. A workshopon való részvételhez csak egy regisztrációra van szükség a hello@babter.hu címre küldött email formájában.

A koncert 20:30-kor kezdődik. Jegyvásárlás online és a helyszínen lehetséges.

A workshop Facebook-eseménye itt, a koncerté itt érhető el.