Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Legyél a KULTer.hu gyakornoka!

A KULTer.hu kortárs kultúrportál gyakornoki programot hirdet

IMG_9241Elsődlegesen olyan alap- vagy mesterképzéses hallgatók jelentkezését várjuk az ország bármely területéről, valamint a határon túlról, akik képességeiket kamatoztatva szeretnék megismerni, majd aktívan befolyásolni egy fiatalos szellemiségű kulturális oldal működését és fejlődését.

A tevékenységi kör a cikkírástól kezdve, a szerkesztésen és korrektúrázáson át egészen a menedzsmentig, az olvasókkal és szerzőkkel való személyes kapcsolattartást is lehetővé tevő kulturális rendezvények megvalósításáig terjed. Az elbíráláskor előnyt jelent, ha a jelentkező a fotózás, videózás és/vagy a honlapfejlesztés terén is rendelkezik ismeretekkel!

A Debreceni Egyetem Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézete támogatásának köszönhetően az intézmény magyar szakos hallgatói, akik felvételt nyertek a programba, a 2014/15-ös tanév 1. szemeszterében kredites kurzusként is felvehetik e tárgyat Szerkesztés- és írásgyakorlat címen.

2014_05_26 gyakornoki progi

A felvételt nyert gyakornok köteles gyorsan és pontosan megvalósítani az általa vállalt munkafolyamatokat, továbbá, amennyiben debreceni tanuló: részt kell vennie a 2-3 hetente megvalósuló szerkesztőségi üléseken és a KULTer.hu által szervezett kulturális eseményeken.

Kizárólag megbízható, szakmailag elhivatott emberek jelentkezését várjuk egy fél-egy oldalas motivációs levél kíséretében a kulterportal@gmail.com címre, amelynek a személyes motiváció-leíráson túl tartalmaznia kell, hogy a gyakornok milyen előismeretekkel rendelkezik, milyen tevékenységi körökben kíván részt venni, továbbá vannak-e saját, könnyen kivitelezhető ötletei a KULTer.hu továbbfejlesztésére.

IMG_1419

Jelentkezési határidő: 2014. június 10. A felvételt nyert hallgatókat másnap értesítjük.

A program kezdete, s egyben az első szerkesztőségi ülés időpontja: 2014. június 16.

A gyakornoki program vége: 2014. december 20.

Az oldal tevékenységét leginkább segítő gyakornoknak felajánljuk, hogy 2015 elejétől legyen a KULTer.hu szerkesztőségének tagja.